Zulu, jak je ještě neznáte

Save Lives. Save Cash.

Oslavte první rok existence nejbezpečnější dostupné letecké náhlavní soupravy a přidejte se k tisícům pilotů, kteří díky ní nyní létají bezpečněji.

Ušetřete 98 € z ceny sluchátek Lightspeed Delta Zulu. Tato akce potrvá do 9. října.

Přečtěte si o soupravě Delta Zulu níže nebo navštivte produktovou stránku.

Lepší zvuk. Chytřejší technika. Piloti v bezpečí.

Delta Zulu nabízí revoluční digitální platformu a převratné technologie, které mohou zachránit životy pilotů a jejich cestujících.

Díky inteligentní výstražné technologii Kanari™ se zabudovanou detekcí oxidu uhelnatého vám Delta Zulu pomůžou zlepšit přehled o situaci a poskytnou vám maximální kontrolu nad základní bezpečností během letu. Nová technologie HearingEQity™ navíc přizpůsobí náhlavní soupravu vašemu individuálnímu sluchovému profilu pro křišťálově čistou komunikaci za letu.

lightspeed delta zulu header

Delta Zulu jsou zkonstruována pro vaši misi s ohledem na bezpečnost, ovládání a pohodlí.

Díky vestavěnému senzoru a personalizovaným upozorněním poskytují Delta Zulu to, co potřebujete k výraznému zvýšení své bezpečnosti. Tato nová generace je postavena na nové technologické platformě, která rozšíří vaše limity do zcela nové éry bezpečnosti pilotování.

   Bezpečnost

   Kontrola

   Pohodlí

  • Konstruktéři a inženýři společnosti Lightspeed spolupracovali s týmem vysoce kvalifikovaných letových a bezpečnostních odborníků na vývoji revoluční digitální platformy a převratných nových technologií pro zvýšení bezpečnosti létání.
  • Snímač CO zabudovaný přímo v náhlavní soupravě poskytuje ochranu měřením hladiny oxidu uhelnatého v kabině a pomáhá udržovat vás i vaše spolucestující ve střehu a bezpečí pomocí zvukových výstrah.
  • Bezplatná aplikace Lightspeed umožňuje vizuálně kontrolovat údaje ze snímače CO během letu a později si prohlédnout celou historii.
  • Delta Zulu představují vestavěný systém vyrovnávání zvuku nazvaný HearingEQity™, který zajišťuje křišťálově čistou komunikaci za letu. Prostřednictvím automatického 12frekvenčního testu sluchu, který lze provést v aplikaci Lightspeed, nastaví systém HearingEQity úroveň sluchu v každém uchu náhlavní soupravy tak, aby vytvořil váš individuální profil sluchu, a kompenzuje případné rozdíly sluchu mezi ušima.
  • Aplikace Lightspeed umožňuje nahrávat rádiové rozhovory, přehrávat vysílání, kreslit diagramy a archivovat záznamy letů pro účely instruktáží a školení po letu.
  • Delta Zulu jsou první náhlavní soupravou s konektorem UAC, který umožňuje připojení k dalším zařízením přímo z náhlavní soupravy pro nabíjení, datovou komunikaci a přídavné audio.
  • Legendární pohodlí a odolnost modelu Zulu pokračují i v modelu Delta Zulu. Výkonná těsnění uší, volitelné vyšší hlavové polštářky pro variabilní přizpůsobení, robustní kabely postavené kolem kevlarového jádra, plná integrace Bluetooth a nejlepší 7letá záruka v oboru jsou u našeho nejnovějšího modelu stále standardem.

Nová revoluční digitální platforma

Delta Zulu, která integrují širokou škálu nových i stávajících technologií do nové a zcela digitální platformy, jsou součástí nové generace schopností ANR náhlavních souprav.
Více informací o všech integrovaných technologiích najdete v popisu produktu.

lightspeed delta zulu product