Nová letecká sluchátka BOSE Proflight Aviation

Bose, přední výrobce leteckých sluchátek představuje nová pilotní sluchátka s aktivním tlumením hluku Bose ProFlight. Sluchátka ProFlight jsou navržena pro profesionální piloty. Jsou to nejmenší, nejtišší a nejpohodlnější pilotní sluchátka s aktivním potlačením hluku.

Díky více než třiceti americkým patentům nabízí Bose ProFlight Headset lehkou a pohodlnou konstrukci do uší, tři úrovně aktivního rušení šumu dle volby uživatele a komunikační funkci Tap Control for Talk Through, která umožňuje pilotům slyšet kohokoliv letadla, kdo není připojen do interkomu - aniž byste museli sejmout sluchátka z uší. Sluchátka ProFlight splňují požadavky aerolinií a provozovatelů letadel na certifikaci dle FAA TSO-C139a a EASA E / TSO-C139a.

"Strávili jsme více než třicet let výzkumem a vývojem aktivní technologie potlačení hluku," řekl Matt Ruwe, vedoucí produktový manažer společnosti Bose Aviation a vojenské náhlavní soupravy. "ProFlight Aviation Headset je vyvrcholením těchto zkušeností a znalostí a díky použití proprietární technologie Bose poskytuje skutečné řešení mnoha výzvám pilotům a posádce komerčních nebo obchodních letadlel."

ProFlight rozšiřuje linii leteckých sluchátek BOSE

Nyní mohou piloti zvolit letecká sluchátka, která nejlépe vyhovují jejich letovému prostředí: BOSE A20 je ideální pro prostředí s vyšším hlukem typické pro menší letouny a vrtulníky, kde poskytují nejvíce útlumu hluku. Nové Bose ProFlight Aviation jsou určena pro prostředí s nižším hlukem, kde vyhovují potřebám pilotů leteckých společností nebo soukromých proudových letadel.

Ceny a dostupnost

Počáteční dodávky zákazníků budou zahájeny v posledním týdnu v květnu roku 2018. ProFlight je možné již nyní objedat za cenu 26900 Kč vč. DPH (22 231,40 Kč bez DPH) v eshopu společnosti AIR TEAM

https://www.airteam.eu/cz/p/bose-proflight nebo na emailu airteam@airteam.cz, případně telefonu +420 725 508 058.

Společnost AIR TEAM byla vybrána jako jediný český distributor sluchátek BOSE Proflight Aviation.