Modernizace kokpitu nebyla nikdy snazší: Vyměňte staré přístroje za nové Flex MD23 od Mid-Continent

FLEX: Všestranné zobrazení vlastních funkcí

Váš vlastní displej s jedoduchou a rychlou instalací za poloviční cenu. Vlastní funkční displej Flex® nabízí jedinečnou příležitost pro konstruktéry, letecké a systémové inženýry, protože funguje jako jediná řídicí jednotka, převodník dat a vlastní displej v jednom. Je navržen tak, aby přijímal a zobrazoval širokou škálu typů dat včetně ARINC 429, analogových, frekvenčních, teplotních, absolutních a diferenčních tlaků, a aby vyhověl specifickým požadavkům každého pilota.

Flex® také představuje inovativní přístup k avionice, který uživatelům umožňuje rychle se přizpůsobit novým datovým formátům a požadavkům, což zajišťuje, že kokpit zůstane nejmodernějším řídicím centrem. Kromě toho jeho design upřednostňuje uživatelský komfort a zaměřuje se na vytvoření intuitivního rozhraní, které zjednodušuje složité letové informace a činí je přístupnými a srozumitelnými na první pohled.

New call-to-action

Rychlý vývoj a certifikace výrobků

Flex systém umožňuje přeměnu návrhu na reálné řešení v kokpitu za méně než 30 dní,, a to díky základnímu hardwaru a softwaru certifikovanému podle TSO a kvalifikovanému podle RTCA na úrovni Design Assurance A. Tento certifikovaný základ nejen urychluje vývoj produktu, ale může také zkrátit dobu certifikace až o dva roky, což z něj činí efektivní volbu pro vlastní řešení displejů. Zjednodušený certifikační proces, který Flex usnadňuje, snižuje administrativní a technické překážky a zajišťuje, že se inovace dostanou do kokpitu rychleji a spolehlivěji než kdykoli předtím.

Zjednodušený proces přizpůsobení

Displej Flex zjednodušuje proces vývoje produktu, protože umožňuje snadné přizpůsobení konfigurace, uživatelského rozhraní a grafiky. Díky 18 programovatelným vstupům a výstupům, 2 tlakovým portům a interním inerciálním senzorům jsou možnosti téměř neomezené. Jeho kompaktní rozměry pro standardní 2palcový panel zajišťují snadnou instalaci, zatímco jednoduchý ovládací knoflík umožňující stlačení a rotaci spolu s aktualizovatelným softwarem v reálném čase přináší uživatelský komfort na maximum.

Cenově výhodné inovace

Flex nabízí cenově dostupnou cestu k návrhu plně certifikovaného displeje s vlastními funkcemi, přičemž náklady na NRE a certifikaci začínají na pouhých 10 tisících dolarů. Tento konkurenceschopný cenový model umožňuje přístup ke špičkové technologii a revolučnímu procesu vývoje produktu, což může přinést úsporu až 1 milionu dolarů na jeden displej na zakázku. Modulární konstrukce systému Flex navíc umožňuje postupné upgrady a úpravy, což zajišťuje, že se vaše avionika může vyvíjet spolu s technologickým pokrokem bez nutnosti kompletní opravy systému, což dále maximalizuje vaši investici v dlouhodobém horizontu.

Hlavní výhody:

  • Přizpůsobitelnost: Flexibilita konfigurace, uživatelského rozhraní a grafiky.
  • Všestranná manipulace s daty: Podporuje různé typy dat pro komplexní možnosti zobrazení.
  • Kompaktní design: Slouží k přenosu dat: Dokonale se vejde do standardních výřezů 2palcového panelu.
  • Lehký a uživatelsky přívětivý: Váží pouhých 0,4 kg a má jednoduchý ovládací mechanismus.
  • Vylepšený displej a osvětlení: Displej LCD čitelný na denním světle, grafika s vysokým rozlišením a adaptivní osvětlení.
  • Možnost aktualizace: Možnost aktualizace softwaru v terénu prostřednictvím portu USB-A pro snadnou aktualizaci.
  • Kompatibilita se systémem NVIS: Možnosti kompatibility se zobrazovacími systémy pro noční vidění.
  • Certifikace a spolehlivost: Certifikace TSO na nejvyšší úrovni konstrukčního zabezpečení s dvouletou omezenou zárukou.


V AIR TEAMu nejsme pouze prodejci, ale vašimi partnery na cestě k modernizaci kokpitu. Kromě konkurenčních cen vám poskytujeme individuální podporu při výběru ideální konfigurace a zajišťujeme profesionální instalaci do vašeho letadla. Využijte naše zkušenosti k začlenění špičkového displeje Flex MD23 do vaší flotily a zlepšete tak bezpečnost, efektivitu a operativní schopnosti. Objevte, jak Flex může proměnit vaše letecké zážitky ještě dnes.