Je vaše navigační databáze aktuální?

gps navigational databases updates

Nic nezůstává stejné, dokonce ani vzdušný prostor, jak už jste se pravděpodobně přesvědčili. A pokud jste pilot, který chápe, jak důležitá jsou dobře informovaná rozhodnutí pro bezpečnost a efektivitu vašeho letu, pak také víte, jak zásadní je umět se změnám přizpůsobit.

Je mnoho věcí, které potřebujeme, abychom se dokázali co nejlépe rozhodovat a přizpůsobovat. Některé vyžadují měsíce nebo dokonce roky tréninku a některé jsou na dosah jedné aktualizace. Některé je třeba se naučit a procvičit a některé jsou spíše technického charakteru.

To je případ i jednoho z nejdůležitějších podkladů, které potřebujete – databáze GPS. A když vezmete v úvahu neustálé se měnící vzdušný prostor, je důležité udržovat databázi aktuální, abyste nevletěli do žádných potíží.

Takže... Je vaše databáze GPS aktuální?

Pokud není a chcete ji aktualizovat, jsme vám k dispozici. Ať už k navigaci na obloze používáte přenosný přístroj nebo avioniku letadla, můžeme vám pro ně poskytnout aktuální data. Ať už se jedná o navigační data, překážky, terén, Safe Taxi, FliteCharts nebo Airport Directory.

Dejte nám vědět, jaký typ navigace potřebujete aktualizovat, a my se vám ozveme s nabídkou uzpůsobenou přesně vašim požadavkům.